Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

In het Pretorium: het wonder van bevrijding: Vrij Zijn TV

Mijn verhaal 

Ik ben Suzanne Julen, Getrouwd en de moeder van twee prachtige dochters Kayleigh

(8 jaar) en Elise (17 maanden). In Suriname afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit in de rechtsgeleerd. Kort na mijn huwelijk in Suriname besloot ik terug te keren naar mijn geboorteland.


Ik kom uit een gebroken en disfunctioneel gezin. Ik ben opgegroeid in een huis met ruzie en huiselijk geweld. Op zeer jonge leeftijd zijn mijn ouders van elkaar gescheiden. Daarna volgden nog meer traumatische gebeurtenissen zoals pesterijen op school, pesterijen op het werk en het overlijden van mijn moeder. Ik realiseerde mij dat ik gevangen was ik een cyclus van disfunctionaliteit.


De disfunctionaliteit hield in dat ik steeds "toxic" situaties en " toxic" narcistische mensen aan trok in mijn leven. De vraag rees bij mij waarom ik steeds aangetrokken was tot "toxic" omstandigheden en "toxic" narcistische personen en anderen niet?

Submit a Testimonial

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Een idee is geboren

Hoe komt het dat ik wel aangetrokken ben tot "toxic" omstandigheden en "toxic" narcistische personen en anderen niet?

Na onderzoek kwam ik tot de conclusie dat dit komt door: de disfunctionele leefomgeving waarin ik ben opgegroeid en deels de liefde van mijn moeder waar is steeds naar op zoek was. Iemand die leek op het karakter van mijn moeder!


Ik realiseerde mij ook dat ik in mijn jeugd een onveilige hechtingsstijl, een ongezonde verlatingsangst en codependentie had ontwikkeld.

Ik was verslaafd geraakt aan de goedkeuring van mensen.


Doordat ik constant op zoek was naar de liefde van mijn moeder trok ik steeds manipulatieve en narcistische mensen aan in mijn leven.

Mijn moeder is zelf ook opgegroeid in een disfunctionele gezin (familie).

Een gelukkig leven heeft ze nooit echt gekend. Verbitterd geraakt door misbruik en afwijzing. "Een mooie roos vertrapt en gebroken! "

Als overlevingsmechanisme veranderde ze in een verbitterde, manipulatieve en emotioneel onstabiele vrouw. De wereld was voor haar een plek vol onrecht en afwijzing. Het enige wat ze had waren haar drie kinderen. De rest van de wereld was in haar ogen slecht.


Het overlijden van mijn moeder was een van de ellendigste periodes van mijn leven. Na haar overlijden was ik steeds op zoek naar de liefde van mijn moeder. DE LIEFDE VAN EEN MANIPULATIEVE EN NARCISTISCHE PERSOON.

Ik wist niet beter en dacht dat dit echte liefde was.

Als een magneet was ik aangetrokken tot manipulatieve, narcistische, sociopatische en psychopathische personen. Jaren van emotioneel misbruik, pesterijen en afwijzing waren daarvan het gevolg. In de meeste relaties.


Mijn missie is om door middel van

My Hope mij speciaal in te zetten voor

1. andere mensen die net als ik in een disfunctioneel gezin zijn opgegroeid (huiselijk geweld, kindermishandeling, lichamelijk en fysiek misbruik, alcoholische ouders, ouders die drugs gebruiken, narcistische ouders of ouders die emotioneel niet stabiel zijn). 2. die als overlevingsmechanisme een codependent/people pleasing mentaliteit hebben ontwikkeld,

3. die zich voelen als een magneet voor "toxic" narcistische personen en omstandigheden en

4. die willen losbreken van deze cirkel van destructieve relaties, pesterijen en narcistisch misbruik.

" Zwarte schaap, arme ziel.


Zo onschuldig, breekbaar en machteloos.

Geboren in disfunctionaliteit.

Je lot bezegeld als " zwarte schaap".

Op liefde en begrip hoef je niet te rekenen.

Je bent de vuilnisbelt voor alle leden van de disfunctionaliteit.

Jij bent de plek waar alle troep wordt gedeponeerd.


" Zwarte schaap" dat is je lot.

En waarschijnlijk niet alleen in het disfunctionele gezin maar ook in alle andere disfunctionele structuren waarin je nog terecht zult komen....

Arme ziel. De samenleving heeft iemand nodig om verantwoordelijk te stellen voor zijn disfunctionaliteit.

En...dat ben jij.


Arme ziel. Zwarte schaap".


Suzanne Julen-My Hope 2017. All rights reserved.

De basis van disfunctionaliteit

Disfunctionaliteit is de plek waar de jezebel macht opereert. Deze macht werkt door middel van witchcraft.


De meeste vertalingen spreken bij witchcraft over hekserij. Mijn inziens moet witchcraft als volgt worden gezien: Als iemand doormiddel van mindcontrol of intimidatie je zover kan brengen of krijgen om dingen te doen waar je in principe niet mee eens bent of niet wil.

  • jezebel wordt in de bijbel omschreven in de volgende Bijbelteksten:
  • 1 koningen 16:29-33
  • 1 koningen 18:1-4;
  • 1 koningen 21:1-16;
  • 2 koningen 9:30-37;
  • Openbaring 2: 18-29

De basis van My Hope

My Hope is ontstaan vanuit mijn eigen bevrijding en ervaring met codependentie en narcisme.


Ik geloof in het verlossende werk van Jezus die ketenen van slavernij kan losbreken en kan zorgen voor totale genezing en herstel. Je hoeft niet meer te leven in slavernij. De Heer kan je schoonheid gegeven in plaats van as.


My Hope draag ik op aan Jezus. Mijn beste Vriend. Mijn Verlosser en Bevrijder. Mijn persoonlijke Coach en Gerechtigheid".


Suzanne Julen-My Hope 2017. All rights reserved. 

Adres

Westblaak 92
3012 KM Rotterdam

Contact

Uren

Ma-Vrij: 9:30 - 17:30

Za: gesloten

Zo: gesloten

Social

Beschikbare producten

Voor hulp bij codependentie of people pleasing. Neem contact op met My Hope.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.